Sanitair

Het sanitairgebouw ligt centraal op het terrein. Er zijn aparte ruimtes voor de dames en de heren. Er zijn 3 toiletten en 2 douches voor de dames. Voor de heren zijn er 2 toiletten, 1 urinoir en 2 douches. Aan de voorzijde van het sanitairgebouw vindt u het mededelingenbord.

Tevens is er een uitstortmogelijkheid voor het chemisch toilet aan de achterzijde van het gebouw. Er zijn 2 afwasplaatsen buiten. Achter het toiletgebouw vindt u tevens 2 overdekte afwasplaatsen en 2 prive wascabines. Aan de achterkant van het toiletgebouw zijn een aantal oplaadpunten voor de electrische fiets.

Voorzieningen

Aan het begin van de camping vindt u de receptie in het woonhuis. Hier kunt u iedere dag terecht voor een vers eitje van onze scharrelkippen. Deze kippen huizen samen met de konijnen en de geitjes in de dierenweide.

Bij het toegangshek vindt u een informatiebord met folders over de activiteiten in de omgeving.

Voor aan de straat is de parkeerplaats waar u tijdens uw verblijf uw auto zet. Alleen in geval van grote drukte is het toegestaan om uw auto op de groenstrook langs de oprit te parkeren. Het kampeerterrein is autovrij. Tevens treft u hier de vuilcontainers aan waar u uw afval gescheiden kunt deponeren. Wij scheiden glas, plastic, papier en restafval.

Voor de kleintjes is er een speeltuintje met zandbak.

 

Wilt u weten waar deze voorzieningen zich bevinden op de camping, bekijk dan de plattegrond van Minicamping ’t Hofland.